ULUSKON BAŞKANINDAN ODAMIZA ZİYARET
12.09.2024 16:24

Uluslararası Yatırım ve İş Dünyası Konfederasyonu (ULUSKON) Başkanı Nezaket Emine Atasoy 12 Eylül 2024 Perşembe günü BODTO Yönetim Kurulu ile bir araya gelirken; BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Nur Tuncer ve iş insanı Yılmaz Cömert hazır bulundu.

ULUSKON Başkanı Nezaket Emine Atasoy misafirperverliklerinden ötürü BODTO’ya teşekkür ederken ULUSKON’un son dönem çalışmalarından bahsetti. Bodrum Ticaret Odası ile birlikte ticareti konu alan organizasyonlar yapabileceklerini belirten Atasoy, gemi inşaat sektörüne de dikkati çekerek Bodrum’un bu anlamda ciddi bir ihracat potansiyeli olduğunun ve bunu geliştirmek gerektiğinin altını çizdi.

064-001.jpg

Ziyaretlerinden dolayı BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ULUSKON Başkanı Atasoy’u ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduklarını belirtirken, “Bodrum dünya çapında birçok turizm kenti içinde merak uyandıran ve markalaşan bir destinasyon olarak yerli ve yabancı pek çok yatırımcının hayalini kurduğu bir açık alan olmuştur. Bu sebeple en doğru, en sürdürülebilir yatırımın Bodrum’a kazandırılması, işletmelerin rekabetçiliğinin artırılmasına katkı sağlayacağı gibi, Bodrum ekonomisinin de büyümesini sağlayacaktır. Elimizdeki bu değerli markayı koruyarak, planlı şekilde geliştirmeliyiz.” diyerek kendileri ile her zaman işbirliği yapmaktan mutlu olacaklarını söyledi.

Ziyaret ülke ekonomisi gelişmeleri, Bodrum’da potansiyel yatırım konularının değerlendirilmesinin ardından son buldu.