ODAMIZA ZİYARETLER DEVAM EDİYOR
29.08.2024 17:51

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ve Meclis Üyesi Toros Demirdöven ile görüşen Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Başoğlu 29 Ağustos 2024 Perşembe günü Odamızı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, “Zonguldak Devrek yaklaşık 5000 yıl öncesine ait uygarlık izlerinin varlığı ile ekonomik açıdan hizmet ve ticaretle beraber mobilya ve ağaç işleriyle ülkemiz ekonomisine katkılar sunmaktadır. Sayın Başkanımıza ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum.” diyerek Odalar arası iletişimin güçlü olmasının ekonomiye sağlayacağı faydaları değerlendiren başkanlar, oda faaliyetleri hakkında istişarelerde bulundular.