17.MİMARLIK BULUŞMALARI BODRUM’DA GERÇEKLEŞECEK
18.09.2024 16:36

Mimarlar Odası Muğla Şubesi ile Yunanistan Teknik odası Oniki Adalar Şubesinin 2008 yılından bu yana yürütmekte olduğu ortak çalışmalar kapsamında her sene dönüşümlü olarak sonbahar aylarında gerçekleştirilen mimarlık buluşmalarının 17.’si Mimarlar Odası Bodrum temsilciliğinin organizasyonu ile yürütülmesi planlanmaktadır. Bu önemli organizasyon kapsamında detayları görüşmek, işbirliği konularını detaylandırmak üzere Mimarlar Odası Bodrum Temsilciliği Odamızı ziyaret etti.

18 Eylül 2024 Çarşamba günü gerçekleşen görüşmede BODTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İbrahim Akkaya ve Erdem Ağan ile Yönetim Kurulu Üyesi Gürkan Topan, Mimarlar Odası Bodrum Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Filiz, Yönetim Kurulu Üyesi Gamze Bağcı, Mimarlar Odası Muğla Şube Etkinlik Yürütücüsü Güray Karabağlı ile Çalışma Grubu Temsilcisi Nail Erkut Söylev ile bir araya geldi. 17.Mimarlık Buluşmaları 27 Eylül ile 06 Ekim 2024 tarihlerinde gerçekleşecek etkinliklere Bodrum’un ev sahipliği yapmasının  Bodrum sosyal hayatına ve mimarlık mensuplarının görüş alışverişine katkı verecek olmasının önemine değinen  BODTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya etkinliğe desteklerini belirtti.