BODTO BAŞKANINDAN ZAFER BAYRAMI MESAJI
30.08.2024 08:00

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yılı için bir kutlama mesajı yayınladı.

BODTO Başkanı mesajında şu ifadelere yer verdi

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazanılan 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zaferi’nin 102. yıl dönümünü birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz.

Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ün 26 Ağustos 1922'de Afyon Kocatepe'de emrini verdiği Büyük Taarruz, 30 Ağustos'ta Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile kalıcı bir zafere dönüşmüştür. Gazi Mustafa Kemal Paşa komutasındaki Türk ordusu bu zafer ile hiçbir manda ve himaye altına girmeyeceğini kanıtlamış ve milli birlik ve beraberlik yolunda büyük bir güç elde etmiştir.

‘Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. Başarı ise başaracağım diye başlayarak sonunda başardım diyenindir.’ gibi önemli bir söze imzasını atan Ulu Önderimiz ve beraberindeki Türk ordusu ve Türk milleti 30 Ağustos günü ‘Zafer benimdir!’ demiştir.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden Milli mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda edan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, milletimizin ve şanlı ordumuzun, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.

Zafer Bayramımız kutlu olsun!”