HEREDOT 3.YAŞ AKADEMİSİNDEN ODAMIZA ZİYARET
12.09.2024 16:24

Heredot 3.Yaş Akademisi Dernek Başkanı Ş.Didem Keremoğlu ile Yönetim Kurulu Üyesi Eftal Köklü 12 Eylül 2024 Perşembe günü BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u ziyaret etti.

Geçtiğimiz yıllarda Odamız konferans salonunda pek çok etkinliğe imza atan Heredot 3.yaş akademisi 2024-2025 yılı faaliyetlerinde yine BODTO Konferans Salonunu kullanarak eğitim çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Ş.Didem Keremoğlu, BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’a teşekkürlerini iletirken verdiği desteklerden dolayı mutluluklarını ifade etti.

BODTO Başkanı Kocadon, yeni dönemde de faaliyetlere ev sahipliği yapmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken, “2010 yılından bu yana Bodrum’da önemli işlere ev sahipliği yapan, bölgemizin akademik ve kültürel yapısını geliştiren bu önemli yapıya ev sahipliği yapmak Odamız açısından da oldukça önemli. İşbirliklerimiz her alanda devam edecektir.” diyerek Heredot 3.Yaş Akademisine faaliyetlerinden dolayı teşekkür etti.