ALZHEİMER DERNEĞİ BODRUM ŞUBESİ’NDEN ZİYARET
19.04.2024 12:13

Türkiye Alzheimer Derneği Bodrum Şubesi kurucuları Doç. Dr. Melek Kandemir Yılmaz, Uzm. Psk. Serra Alemdar ve Av. Nurhan Polat Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u ziyaret etti.

Başkan Kocadon’a derneğin kuruluş amacı ve yürütmeyi planladıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Doç. Dr. Kandemir Yılmaz Bodrum’da Alzheimer derneğinin şubesini kurmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.

BODTO Başkanı Kocadon Doç. Dr. Melek Kandemir Yılmaz, Uzm. Psk. Serra Alemdar ve Av. Nurhan Polat’ı girişimlerinden ve Alzheimer hastalığına duyarlılıklarından dolayı tebrik ederken, Bodrum Ticaret Odası olarak halk sağlığına fayda sağlayacak projelerin her zaman destekçisi olduklarının altını çizdi.