TKDK KOORDİNATÖRÜ İLE TARIM GÜNDEME ALINDI
12.07.2024 17:08

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Aydın İl Koordinatörü Arzu Akar ve TKDK Muğla İrtibat Ofisi Uzmanı Murat Neslihanoğlu Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u ziyaret etti.

IPARD desteklerinin 81 il için başvuru yapılabilir hale gelmesiyle “M7 – Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme” tedbirinden yapım işi, makine-ekipman, hizmet ve görünürlük alımları desteğine ilişkin başvurular için çağrı ilanına çıktıklarını belirten Koordinatör Arzu Akar konuya duyarlılığı için de Başkan Kocadon’a teşekkürlerini sundu.

BODTO Başkanı Bodrum’da tarımla uğraşanların da destek programından faydalanması için bilgilendirmelerinin süreceğini belirtirken, TKDK İl koordinatörlüğü ile iş birliğine her zaman hazır olacaklarının altını çizdi.

Görüşmenin ardından konu detayları hakkında Koordinatör Akar ve Uzman Neslihanoğlu tarafından   BODTO Konferans Salonunda Odamız iş birliğinde bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.