MUĞLA VERGİ DAİRESİ BAŞKANI İLE BİRARAYA GELDİK
17.07.2024 15:11

Bodrum Oda Başkanları, Muğla Vergi Dairesi Başkanı Mustafa İnceçayır, Bodrum Vergi Dairesi Müdürü Ayten Çakmak ve Muğla Vergi Dairesi Denetim Grup Müdürü Hakan Aksoy ile bir araya geldi. Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, İMEAK DTO Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Bodrum SMMMO Başkanı Mehmet Akdoğan ve BODER Başkanı Ömer Faruk Dengiz’in yer aldığı toplantıda Bodrum turizmi ve ticari hayatı değerlendirilerek vergi dairesi tarafından yürütülen denetimler görüşüldü.

Başkan Kocadon, “Muğla Vergi Dairesi ve Bodrum Vergi Dairesi önemli paydaşlarımızdandır. Üyelerimizin işlerini yürütürken sık sık ziyaret ettiği Bodrum Vergi Dairesi, Bodrum Ticaret Odamız gibi bölgenin ticareti için önemli bir veri arşivine sahiptir.” diyerek gerek Muğla gerekse Bodrum Vergi Daireleri ile ortak çalışmalara her zaman açık olduklarını ifade etti.

Toplantıda Bodrum Ticaret Odası üyelerinin yaşadığı ticari sorunları da dile getiren BODTO Başkanı işletmelerin beklentilerini aktardı.