MEHMET TOSUN ZİYARETİ
13.02.2024 13:21

AK Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun beraberinde AK Parti İlçe Yönetimi ile birlikte Bodrum Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

022.jpg

Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Başkan Yardımcıları İbrahim Akkaya, Erdem Ağan, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatma Nur Tuncer, Gürkan Topan, Fatih Efe, Arif Ceylan Satı ve Meclis Üyesi Toros Demirdöven ile bir araya gelen Tosun, Bodrum için yürütmeyi planladığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

023.jpg

Nazik karşılamalarından dolayı Başkan Ersan ve Başkan Kocadon’a teşekkür eden Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun Bodrum’da çözüm bekleyen su sorunu, yol sorunu, trafik, çöplerin düzenli depolanması/toplanması, kreş sorunu, park alanlarının yapımı gibi konular hakkındaki görüşlerini paylaştı. “Bodrum’da aynı sorunlar katlanarak devam ediyor. Bu sorunlar varken Bodrum’da misafir ağırlamamız çok zor. Bu şartlar altında turizmde otomatikman kötüye gidecektir.” diyen Tosun göreve gelmesi durumunda öncelikle bu sorunların çözümüne ağırlık vereceğinin altını çizdi.

024.jpg

BODTO heyeti ziyaretinden dolayı Mehmet Tosun ve beraberindeki AK Parti İlçe Yönetimine teşekkür ederken Türkiye’ye örnek nitelikte demokratik bir seçim süreci olmasını umduklarını belirterek Bodrum’un ticari sorunları hakkında Tosun ve ekibine aktarımda bulundu.