BAŞKAN KOCADON’DAN DR. CANGIR’A PLAKET TAKDİMİ
09.11.2023 15:51

Bodrum Ticaret Odası Geçmiş Dönem Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Kerim Cangır Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u ziyaret etti.

Cumhuriyet’in 100. Yılı anısına geçmiş dönem meclis ve yönetim kurulu üyelerine plaket takdim ettiklerini söyleyen BODTO Başkanı, Dr. Cangır’a 2005- 2009 yılları arasındaki Yönetim Kurulu Üyeliği görevi sebebiyle plaket takdiminde bulundu.

“Odamızın bu günlere gelmesinde tüm geçmiş dönem organ üyelerimizin payı var. Sayın Cangır da bu kişilerden biri. Kendisi halen Odamız Disiplin Kurulu Üyeliği görevi ile bizlere katkı vermeye devam ediyor.” diyen Kocadon ziyaretlerinden dolayı Cangır’a teşekkürlerini sundu.

Dr. Kerim Cangır BODTO’nun başarılı çalışmalarını ilgiyle takip ettiğini belirterek plaket takdiminden dolayı Başkan Kocadon’a teşekkür etti ve Odaya her zaman her türlü katkıyı vermeye hazır olduğunu vurguladı.