CHP İLÇE BAŞKANI TUNA IŞIN İLE GÖRÜŞTÜK
07.09.2023 13:53

CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bodrum Ticaret Odasını ziyaret etti. BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Gürkan Topan, Arif Ceylan Satı, Fatma Nur Tuncer ve Fatih Efe ziyarette hazır bulundu. CHP Bodrum 38. Olağan İlçe Kongresi’nde yakın zamanda Başkan seçilen Tuna Işın’ı tebrik eden BODTO heyeti kendisine çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Kocadon “CHP İlçe Başkanlığı seçimi Bodrum’a yakışan şekilde kavgasız gürültüsüz saygı çerçevesinde gerçekleşti, yeni yönetimden beklentimiz büyük kendilerine desteğe her zaman hazırız.” yorumunda bulundu.

3170.jpg

CHP Bodrum İlçe Başkanı misafirperverliklerinden dolayı BODTO yönetimine teşekkür ederken, “Muğla’nın en fazla delegesi olan, en fazla ekonomik getiri sağlayan ilçesiyiz, amacımız Bodrum’dan bir İl Başkanı çıkarmak.” dedi.

Ziyarette Bodrum’un alt yapı ve üst yapı sorunları hakkında istişare edilirken Bodrum’un turizm kimliğini korumak için yapılması gerekenler görüşüldü.