BODTO KURULUŞUNUN 47. YILINI KUTLADI
28.05.2024 12:08

27.05.1977 tarihinde kurulan Bodrum Ticaret Odası (BODTO) 47. hizmet yılını doldurdu. Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon yayınladıkları kutlama mesajında bugüne kadar BODTO’ya emek vermiş tüm yönetici ve çalışanlara teşekkür ederken BODTO’nun önemli bir temsili yerine getirdiğine dikkat çekti.

Meclis Başkanı İlhan Ersan 47 yıldır Bodrum’a hizmet eden bir kurumun yönetiminde olmaktan dolayı çok gururlu olduklarını belirtirken, BODTO’nun bölgenin sorunlarını gerekli mecralara aktaran ve ticari konuların lobiciliğini üstlenen bir kurum olduğunu vurguladı. “Bölgemizde ticari yapı giderek gelişmekte ve dönüşmekte biz de BODTO olarak bu gelişime uyum sağlayarak üyeler için rol model oluyoruz ve yol gösterici tüm eğitimlere, konferanslara, etkinliklere ev sahipliği yapıyoruz.” diyen Ersan, Odanın bugün ulaştığı başarılar ve bölgede sağladığı yenilikler konusunda gururlu olduklarını belirtti.

Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ise “Odamızın 47. yılını kutluyor olmaktan dolayı çok duygulu ve gururluyuz. 2005 yılından beri görev aldığım bu kurum Bodrum’da her zaman fark yarattı ve yaratmaya devam ediyor. Bu başarıda geçmiş ve şimdiki dönem tüm organ üyelerimizin, çalışanlarımızın ve Odamız üyelerinin katkısı mevcut.” dedi. Başkan Kocadon en önemli konunun kalite olduğuna değinirken, 10 bine yakın üye ile birlikte kalite çıtasını yükselterek Bodrum’un ticaretine yön vermeye devam edeceklerini vurguladı.