BODRUM YAŞAM OKULUNDAN ODAMIZA TEŞEKKÜR
13.05.2024 14:50

Bodrum Yaşam Vakfı Başkanı Cengiz Macun, Başkan Yardımcısı Cenk Sezgin ve Vakıf Genel Sekreteri Işın Olgun Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u ziyaret etti.  Vakıf yöneticileri Başkan Kocadon’a Yaşam Okulu’na verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

“Bodrum Yaşam Okulu, Bodrum Yaşam Vakfı tarafından Bodrum Ticaret Odası iş birliği ile 2019 yılında eğitimlere başladı. O günden bugüne her yıl ortalama 100-150 kişiye eğitim veriyoruz. Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon nezdinde tüm Oda yönetimine çok teşekkür ederiz.” diyen Vakıf Başkanı Cengiz Macun verdikleri eğitimler ile 50 yaş ve üzeri kişilerin hayatın içinde aktif yer almalarını sağladıkları için çok mutlu olduklarını ifade etti.

Başkan Kocadon: “Toplumsal fayda sağlayacak projelerin her zaman destekçisiyiz.”

BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ise Yaşam Vakfı’nın Bodrum’da önemli bir misyonu yerine getirdiğini belirterek, “50 yaş ve üzeri kişilerin üretmeye devam etmesi, toplumsal fayda sağlayacak projelerde yer alarak birikim ve deneyimlerini paylaşmaları çok önemli. Bu açıdan Yaşam Okulu çok güzel bir işi başarıyor. Biz de Bodrum Ticaret Odası olarak toplumsal fayda sağlayacak projelerin her zaman destekçisiyiz.” şeklinde konuştu.