BODTO’DAN BODRUM FİRMALARI İÇİN FARKINDALIK ÇAĞRISI
13.05.2024 14:49

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon Bodrum firmalarını desteklemek için bir kampanya başlattı. Yaşanan ekonomik zorluklar karşısında Bodrum markaları ve firmalarına karşı duyarlı davranmak gerektiğine dikkat çeken Başkan Kocadon, “Alışverişlerinizde Bodrum’da faaliyet gösteren firmaları tercih edin.” çağrısında bulundu.

Üyeler afişi ücretsiz alabilecek

BODTO Başkanı, 3 Nolu Meslek Komitesi (Dayanıklı Tük.-Mobilya-Kırtasiye-Matbaa-Baskı-Bilişim Sektörü) girişimleri ile bu kampanyayı başlattıklarını ifade ederek, “Turizm sezonumuzun başladığı bu günlerde Bodrum ekonomisini canlandırmak ve Bodrum’da ticaret yapan firmalarımıza destek olmak için farkındalık afişleri tasarlattık. Üyelerimiz isterlerse bu afişleri Odamızdan ücretsiz temin edip işyerlerine asabilirler.” dedi.

Bodrum Ticaret Odası Üyelerinin afişleri danışmadan imza karşılığı temin edebilecekleri belirtildi.

Afişleri dijital kullanmak isteyen firmalar için indirme linki: Dijital Afiş