SMMMO YENİ HİZMET BİNASINI ZİYARET ETTİK
13.08.2024 15:09

Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, ve Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya’dan oluşan Bodrum Ticaret Odası heyeti 13 Ağustos Salı günü Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Mehmet Akdoğan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette SMMMO Başkan yardımcısı Çilem Debbağ ve Sayman Üye Fatih Çanakçı da hazır bulundu. Ziyarette üyelerin ortak sorunlarına dikkat çekilirken özelikle enflasyon muhasebesinin yarattığı soruna değinildi.

Bodrum SMMMO yeni hizmet binasının hayırlı uğurlu olmasını dileyen BODTO heyeti  Başkan Akdoğan’a ve beraberindeki yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.

“Serbest muhasebeci ve mali müşavirler üyelerimizin işlerini kolaylaştıran ve ticaretlerine katkı sağlayan en önemli meslek disiplinleri arasında. Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın yaptığı çalışmalar bizi her zaman yakından ilgilendiriyor çünkü bu çalışmalar üyelerimizi de doğrudan etkiliyor.” diyen Başkan Kocadon Başkan Akdoğan’a ortak faaliyetlere her zaman hazır olduklarını söyledi.