BODTO HEYETİNDEN BAŞKAN MANDALİNCİ’YE NEZAKET ZİYARETİ
24.05.2024 13:39

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) yöneticileri 23 Mayıs Perşembe günü Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’ye nezaket ziyaretinde bulundu. BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatma Nur Tuncer, Arif Ceylan Satı, Fatih Efe, Mustafa Güneri, Ahmet Atilla Serttaş ve Meclis Üyesi Toros Demirdöven, Başkan Mandalinci’ye görevinde başarılar dileyerek iş birliğine her zaman hazır olduklarını ifade ettiler.

018-006.jpg

Meclis Üyeleri Emel Çakaloğlu ve Azat Öztürk’ün de yer aldığı görüşmede Bodrum’un etkin tanıtımı üzerine istişare edilirken BODTO üyelerinin yaşadığı ticari sorunlar da Başkan Mandalinci’ye aktarıldı.

019-004.jpg

BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’nin enerjisi ve beyefendiliği ile Bodrum’a çok faydalı olacağına inandıklarının altını çizerken, “Bodrum ülkemizin gözbebeği bir yer olarak çok çeşitli faktörlerle yönetilmesi de bir o kadar zor bir yer, bu açıdan yerel paydaşların bir arada olması birlik beraberlik göstermesi çok mühim. Belediye Başkanımız Sayın Tamer Mandalinci’ye görevinde başarılar dilerken ona inancımızın da tam olduğunu ifade etmek istedik. Biz BODTO olarak her zaman yerel yönetimlerle iş birliğine hazırız.” mesajı verdi.

020-002.jpg