BODTO EN ESKİ ÜYELERİNDEN ÖMER AĞAN’I UNUTMADI
19.04.2024 16:11

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) yönetimi üye ziyaretlerine devam ediyor. 19 Nisan Cuma günü Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Başkan Yardımcısı Erdem Ağan, Meclis Üyesi Toros Demirdöven, 5 Nolu Konaklama Komite Başkanı Yasemin Akpınar, Komite Üyeleri Mustafa Gülteş ve Ali Akbaba BODTO’nun en eski üyelerinden Ömer Ağan’ı evinde ziyaret etti.

“Hatırlamak ve hatırlanmak hayattaki en güzel şeylerden biri”

22 Ekim 1977 tarihinde Oda’ya kayıt olarak konaklama ve balıkçılık sektörlerinde faaliyet göstermeye başlayan Ömer Ağan’a nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirten Başkan Kocadon kendisinin Odada şahıs şirketi açarak günümüzde de faaliyetini devam ettiren 2. en eski üye olduğunu söyledi. “Odamızın en yaşlı üyeleri arasında bulunan duayen turizmci Ömer Ağan beyefendiliği ile hepimize örnek bir turizmcidir.  Bodrum’da ev pansiyonculuğunun ve aile şirketlerinin gelişmesi adına önemli bir rol üstlenmiştir. Biz de Oda yöneticileri olarak kendisini onure etmek için plaket takdiminde bulunmak istedik. Hatırlamak ve hatırlanmak hayattaki en güzel şeylerden biri.” diyen Başkan Kocadon, Ömer Ağan nezdinde tüm eski BODTO üyelerine de şükranlarını sundu.

012-002.jpg

Ömer Ağan ise Odanın bu nezaketi karşısında çok duygulandığını belirterek kurulduğu günden bu yana BODTO’nun çok güzel gelişmeler katettiğini ifade etti. “Oda yönetiminin ziyaretlerinden dolayı hem ben hem eşim çok mutlu olduk. Günümüzde Bodrum Ticaret Odası hepimizin gurur duyduğu bir kurum haline geldi bu çok güzel bir şey.” diyerek duygu ve düşüncelerini belirtti.