BAŞKAN ADAYLARININ ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
21.02.2024 14:10

Yeniden Refah Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Muhammed Alpdündar, Parti İlçe Başkanı Yakup Velioğlu ve Meclis Adayı Yakup Baylar ile birlikte Bodrum Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ile bir araya gelen Parti heyeti Bodrum hakkındaki görüş ve önerilerini paylaştı.

Meclis Başkanı Ersan, Muhammed Alp Dündar ve beraberindeki parti heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, yaklaşan yerel seçimler öncesinde Bodrum siyasetinin oldukça hareketli olduğuna dikkat çekerek, “Bodrum Türkiye’nin önde gelen ilçelerinden biri olarak iyi yönetilmeyi hak ediyor. Kim seçilirse seçilsin Bodrum’a hak ettiği hizmeti sağlamalı ve ilçemizin turizm potansiyelini ile marka değerini yükseltmelidir. Tüm adaylara şahsım ve kurumum adına başarılar diliyorum” dedi.