VAKIFBANK’TAN BODTO ÜYELERİNE KREDİ AVANTAJI
14.02.2024 15:35

Vakıfbank Bodrum Çarşı Şube Müdürü Cemal Yamen, Kobi Portföy Yöneticisi Onur Bağcı ve Perakende Satış Yetkilisi Nebiha Selin Tok Gündoğdu BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ve Meclis Üyesi Toros Demirdöven ile bir araya geldi.

Müdür Yamen “Vakıfbank tarafından Bodrum Ticaret Odası üyelerinin yararlanabileceği sezon ödemeli ve uygun faizli Dört Mevsim Turizm Kredisi kampanyası başlatılmış olup, oda üyelerine azami 60 aya varan vadelerde, 8 aya kadar ertelemeli olarak sezon ödemeli taksitli turizm kredisi ile 360 güne kadar vadeli spot kredi (dönemsel faiz ödemeli-vade sonu ödemeli) seçenekleri mevcuttur.” şeklinde bir açıklama yaptı.

Krediden Turizm İşletme Belgesine sahip turistik işletmeler (otel/restoran/diğer) ve A Grubu Seyahat Acenteliği Belgesine sahip Seyahat Acentelerinin istenilen belgeleri ibraz ederek faydalanabileceğini belirten Müdür Yamen, “Acenteler yıllık %45’ten başlayan faiz oranları ve taksitli/spot kredi seçeneklerinden faydalanabilecek olup, kampanyanın ilave şartlarını taşıyan müşterilere faiz oranında indirim imkanı da bulunmaktadır. Kampanya 29 Şubat 2024 tarihine kadar geçerlidir.” dedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Kocadon ise “Odamız üyelerine kredi kolaylığı sağlayan tüm bankalarımıza teşekkür ederim. Her zaman dikkat çektiğimiz bu konuya Vakıfbank’ta duyarlılık göstererek ticaret hacimlerini geliştirmek istediğimiz değerli BODTO üyeleri için avantaj sağlıyor.” şeklinde konuştu.

Kampanyadan faydalanmak isteyenler için:

İletişim: Vakıfbank Bodrum Çarşı Şubesi

Telefon: 0252 313 30 01