KÜREK ŞENLİĞİ DÜZENLEYECEKLER
06.02.2024 16:06

Bodrum Halikarnas Kürek Kulübü Başkanı Celal Gürsoy beraberinde takım kaptanı Bahadır Tulumcuoğlu ile birlikte Bodrum Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette BODTO üyelerinin uygun fiyatlı kürek dersi alması için Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ve Başkan Gürsoy arasında bir protokole imza atıldı.

Gürsoy ve Tulumcuoğlu Oda üyelerine özel kurs açacaklarını belirtirken Nisan ayında düzenlemeyi düşündükleri BODTO Firmaları Arası Kürek Şenliği hakkında da Başkan Kocadon ile fikir alışverişinde bulundu. Başkan Gürsoy şenliğe katılmak için en az 10 ders almanın şart olacağını belirtirken, elde edilen gelirin kulüp tarafından Bodrum Sağlık Vakfı’na bağışlanacağının da altını çizdi. “14 Nisan tarihinde Bodrum Ticaret Odası destekleri ile gerçekleştirmeyi planladığımız Kürek Şenliği hakkında ilerleyen günlerde detaylı bir program açıklayacağız. Bu şenlik ile BODTO üyelerini spora teşvik ederken onları kürek sporu hakkında eğiteceğiz.”

Başkan Kocadon, kış aylarına hareket katacak ve üyeleri sağlıklı yaşama teşvik edecek etkinlikleri desteklemekten dolayı mutlu olduklarını ifade ederken imzalanan protokol ile BODTO üyelerinin kürek derslerinden indirimli faydalanacağını açıkladı. “14 Nisan tarihinde yapacağımız Kürek Şenliği için üyelerimize SMS ile bildirim yapıp kayıt linki ve detaylı program açıklayacağız. Üyelerimizden ricam Odamızın iletişim kanallarını takip etmeleri” diyen Kocadon sosyal etkileşime ve sivil toplumun birlikte faaliyetler geliştirmesine katkı vermeye devam edeceklerini açıkladı.