BODRUM’DA KURUMSALLAŞMANIN MİMARI BODTO
27.09.2024 17:40

27 Eylül 2024 Cuma günü Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Ege Bölge Koordinatörlüğü tarafından yapılan 1.ara gözetim denetimi BODTO hizmet binasında gerçekleşti.

BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya, Genel Sekreter Nigar Başkaya başta olmak üzere birim personellerinin katılımı ile TSE İzmir Belgelendirme Müdürlüğü Baş Tetkik Görevlisi Gökhan Karay tarafından gerçekleşen denetimde Odanın 9001:2015 Standart kriterlerine uygunluğu incelendi. Bodrum Ticaret Odası’nın yönetiminden başlanarak, tüm birimleri ve kurumsal altyapısı tetkik edildi.

Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan, “Odamız 18. TSE 9001 dokümantasyonu denetimini de başarıyla tamamladı. 2006 yılından bu yana süren bu kurumsal yapının üyelerimiz başta olmak üzere tüm kurumlara örnek olacaktır. Kaliteli hizmetin geliştirilmesi için sürdürülebilir çalışmalarımız devam edecektir. Bu başarılı çalışmalardan ötürü emeği geçen tüm yöneticilerimize ve Oda çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.” diyerek kalite bilinci ile çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Baş tetkikçi Gökhan Karay,  BODTO’nun kamusal hayat için önemine değinirken, kurumsal yapının sürdürülebilir yaklaşımlarla ve güncel küresel gelişmelerin entegrasyonu ile üst yönetimin ve personelin kalite sistemine katkısının başarının anahtarı olduğunu belirterek, denetimin başarı ile tamamlandığını söyledi.

Denetim kapanış toplantısı ve değerlendirmelerin ardından tamamlandı.