GM BİLİŞİM AŞ İLE ÜYE İNDİRİM HİZMET PROTOKOLÜ İMZALANDI
01.04.2024 15:36

Bilişim hizmetleri sektöründe 2009 yılından bu yana kayıtlı olan ve faaliyetlerini sürdüren üyemiz GM Bilişim A.Ş. ile üye indirim protokolü imzalandı.

Bu kapsamda 01 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilen imza töreninde BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ile GM Bilişim A.Ş. Kurucuları Mehmet Ali Demirci ve Gamze Demirci hazır bulundu.

İmzalanan hizmet protokolü ile firmanın yatırım projelerinden biri olan Gmdestek.com üzerinden Odamız üyelerinin sağlayacağı online bilgi işlem, bilişim destek ve servis hizmetlerinde %20 indirim uygulanacaktır. Üyelerimizin indirimden faydalanabilmesi için son bir yıl içinde Odamızdan alınmış faaliyet belgesi ile indirim uygulanacaktır.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, üyelerimizin ticari ilişkilerinin geliştirilmesi, birlikte bir ticari havuz içinde büyümeleri açısından Odamız ile imzaladıkları indirim anlaşmaları sayesinde farklı sektörlerin ticaretinin de büyümesine katkı sağlamaktayız. GM Bilişim firmamıza teşekkür ediyoruz. Online hizmetlerin geliştiği son yıllarda bilişim altyapılarının güçlendirilmesi üyelerimizin rekabetçiliğinin artırılmasını katkı sağlamaktadır. Bu sebeple üyelerimizin çıkarına tüm çalışmaları önemsiyoruz.”diyerek üye hizmet indirim protokolünün duyurusunu yaptı.