BODRUM VE MUĞLA İÇİN ÇALIŞMA ZAMANI
01.04.2024 13:37

Seçme ve seçilme haklarını kazanan ve demokratik yönetimi benimseyen ilk uluslardan olan ülkemizde 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilen mahalli idareler seçimler sona erdi.

Bodrum Ticaret Odası olarak aday adaylık sürecinden başlayarak iradesini oraya koyan ve aday olarak yaşadığı bölgeye katkı sağlamak için çalışan tüm belediye başkan adaylarımıza, meclis adaylarımıza ve muhtar adaylarımıza teşekkür ediyoruz.

Tüm siyasi partilerimizin bu dönemde demokratik bir ortamda, huzur ve hoşgörüyle çalışmalarını tamamlamasının ardından, halkın iradesiyle seçimlerden galip gelen tüm adaylarımızı kutluyoruz.

Bodrum Ticaret Odası olarak önümüzdeki dönemde de Bodrum ve bölgemizin başta ticaret hayatı olmak üzere, sosyo-kültürel tüm alanlarda büyümesi, sektörlerin geliştirilmesi için ortak çalışmalar yürütmeye, işbirliklerimizi en alt kadrolardan en üst kadrolara kadar sürdürmeye devam edeceğiz.

Şimdi birlikte Bodrum ve Muğla için çalışma zamanıdır.

T.C. BODRUM TİCARET ODASI