ÜYE ZİYARETİNDE TİCARET KONUŞULDU
22.03.2024 11:26

Luzmar Bodrum Elektrik firmasının sahibi Semih İşler ve Satış Uzmanı Bilgenur Kenet İşler Bodrum Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya ile bir araya gelen Luzmar firma yetkilileri BODTO üyesi olarak faydalanabilecekleri konular hakkında Akkaya’dan bilgi aldı.

Başkan Yardımcısı Akkaya, üye ziyaretlerini çok önemsediklerine vurgu yaparken, “Odamızın kapıları hem fikir alışverişinde bulunmak hem de ticari gelişime katkı sağlamak adına üyelerimize sonuna kadar açık. Bugün bizi ziyaret eden İşler ailesine teşekkür ederim. Kendileri ile Bodrum’un ticaretini konuşup, Odamızın yayın organlarını takip ederek eğitimlerimiz, duyurularımız hakkında bilgi almalarını önerdik.” dedi.