GENÇ ŞAMPİYONA BODTO’DAN DESTEK
20.03.2024 11:05

Türkiye Yelken Federasyonu Yelken Ligi 2. Ayak yarışları adıyla düzenlenen 2024 ILCA Türkiye Şampiyonası’nda ILCA 4 genel sıralamada birinci olan Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi’nden Sadrihan Suer başarısını paylaşmak üzere 19 Mart Salı günü Bodrum Ticaret Odası Yönetimini ziyaret etti. Sporcu Sadrihan Suer’e Bodrumspor'un yeni dönem başkanı Hadi Türk, Yelken Şubesi Komodoru Serdar Çiçek ve Antrenör Volkan Acele de eşlik etti.

48-003.jpg

Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Erdem Ağan, İbrahim Akkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Efe, Gürkan Topan ve Atilla Serttaş başarısından dolayı  Sadrihan Suer’i tebrik etti. Bodrumspor yöneticileri ziyarette yelken sporuna desteklerinden dolayı BODTO heyetine teşekkür plaketi takdim etti.

49-001.jpg

Başkan Ersan, “Bodrumlu gençlerin yelken sporlarına gösterdiği ilgi bizleri çok sevindiriyor. Denizcilik kültürümüzü yaşatmak adına gençlerin bölgemizde yelken sporları ile uğraşmaları çok önemli. 2024 ILCA Türkiye Şampiyonası’nda birinciliği yakalayan Sadrihan Suer’i ve Bodrum’un adını onurlandıran tüm sporcularımızı canı gönülden tebrik ederim” derken gençlere desteklerinin süreceğini ifade etti.