MUHASEBECİLER HAFTASINI KUTLADIK
04.03.2024 12:03

Bodrum SMMMO Başkanı Mehmet Akdoğan beraberinde Başkan Yardımcısı Çilem Debbağ, Yönetim Kurulu Üyesi Serkan İlhan ve Sayman Fatih Çanakçi ile birlikte Bodrum Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Gürkan Topan ve Meclis Üyesi Toros Demirdöven ile bir araya gelen Bodrum SMMMO yönetimi 1-7 Mart Muhasebe Haftası dolayısı ile kurumlara nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirterek BODTO Başkanları ile birlikte ülke ve Bodrum ekonomisine dair fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Ersan ziyaretlerinden dolayı Başkan Akdoğan ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, “Muhasebeciler her zaman Odamızdaki sicil işlemlerinde kolaylaştırıcı rol oynamaktadır. Tüm muhasebecilerin 1-7 Mart Muhasebeciler Haftasını ve 1 Mart Muhasebeciler gününü kutlar, mesleklerinde başarılar dilerim.” dedi.