VERGİ HAFTASINI KUTLADILAR
26.02.2024 16:02

Bodrum Vergi Dairesi Müdürü Ayten Çakmak beraberinde Müdür Yardımcısı Berna Gürel, Tarama Kontrol Şefi Murat Altaş ve Gelir Uzmanı Murat Büyükkayaer ile birlikte 26 Şubat-3 Mart Vergi Haftası Kutlama Etkinlikleri kapsamında Bodrum Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İbrahim Akkaya, Erdem Ağan, Yönetim Kurulu Üyesi Gürkan Topan ve Meclis Üyesi Toros Demirdöven Müdür Çakmak ve beraberindeki heyet ile Bodrum hakkında istişare ederken, 26 Şubat-3 Mart Vergi Haftalarını da kutladılar.

Meclis Başkanı Ersan, Bodrum Vergi Dairesi Müdürü Ayten Çakmak nezdinde tüm vergi dairesi çalışanlarının Vergi Haftası’nı kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi. Bodrum’un vergi sıralamalarında her zaman üst sıralarda yer aldığına işaret eden Ersan, kişilerin ve kurumların vergilerini ödeyerek önemli bir görevi yerine getirdiklerini söyledi. Vergi Haftası kapsamında yapılan etkinliklerin vergi bilincine katkı sağladığını, vergiyi yaygınlaştırdığını ve vergi kaçaklarının önlenmesi için farkındalık yarattığını da belirten Meclis Başkanı, Bodrum Vergi Dairesi heyetine ziyaretleri için teşekkürlerini sundu.