Duyuru Arşivi
İNSANLIĞA ve VATANIMIZA KARŞI YAPILAN TERÖR SALDIRILARINI LANETLİYORUZ
30.06.2016 10:13

28 Haziran 2016 Salı günü İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde düzenlenen alçak terör saldırısında resmi verilere göre 42 kişi yaşamını yitirmiş, 239 kişi yaralanmıştır. Bu saldırılarda hayatını kaybeden tüm insanları saygı ile anıyor, ailelerine ve toplumumuza başsağlığı, yaralanan yurttaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Ülkemizi ve üyelerimizi yasa boğan, insanların yaşam hakkına kast eden insanlık suçu olan bu saldırıları nefretle kınıyoruz.

Gerekçesi, aidiyeti ne olursa olsun, dünyanın neresinde olursa olsun, terör ile hak aramak bir ilkelliktir. Toplumumuzun güven içinde yaşama hakkına kast eden, Ülkemizin birliğine ve esenliğine yönelen bu saldırılar karşısında uyanık ve birlik içinde olmak zorundayız. Türk halkının egemenliğimize, birliğimize ve ekonomimize yönelen bu saldırıları da püskürteceğine olan inancımız tamdır.

Teröre karşı yürütülen mücadele sırasında ve terör saldırılarında kaybettiğimiz, güvenlik görevlilerimize, yurttaşlarımıza ve misafirlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz.

Huzur içinde aydınlık bir gelecek istiyoruz! Ülkemizin başı sağ olsun…

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu

29.06.2016