MEKKE TİCARET ODASI ZİYARETİ

26 Eylül 2024 Perşembe günü Mekke Ticaret Odası Uluslararası İş Geliştirme Bölüm Başkanı Maryam Hamed S Alharbi Odamızı ziyaret etti. Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya ve Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Nur Tuncer’in ev sahipliği yaptığı görüşmede konu Bodrum’un turizm yeteneğinin Suudi Arabistan’da tanıtılması ve Muğla ile Suudi Arabistan ticaretinin geliştirilmesi oldu.

048-002.jpg

BODTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya görüşmenin oldukça sıcak bir ortamda olduğunu belirtirken Arap coğrafyasındaki sosyo-ekonomik güncel konularının değerlendirildiğini söyledi. İbrahim Akkaya “Ziyaretlerinden dolayı Sayın Alharbi’ye teşekkür ediyoruz. Özellikle ilimizdeki ciddi potansiyelimiz tarım, mermer, yat imalatı sektörlerinin karşılıklı birbirlerini tanıyarak işbirliklerinin kurulmasının önemini değerlendirdik.” diyerek ziyaretin detaylarını paylaştı.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 06.10.2024 tarihinde yazdırılmıştır.