DIŞ İLİŞKİLERİN GELİŞTİRİLMESİ GÜNDEME ALINDI

Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Erkan Ayaz, Dış İlişkiler Daire Başkanı Celal Cem Dengiz, Turizm Şube Müdürü Ümit Kayabaş ve Emekli Vali Yardımcısı/Turizm Araştırma ve Strateji Platformu Koordinatörü Cumhur Güven Taşbaşı Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u ziyaret etti. Ziyarette Muğla ve Bodrum’un turizm ve ticaret potansiyeli gündeme alınırken yürütülecek ulusal ve uluslararası tanıtım çalışmaları görüşüldü.

Dış İlişkiler Daire Başkanı Celal Cem Dengiz, “Başkanlığımız Dünya kentlerine Muğla’yı tanıtmak ve kentimizle dünya kentleri arasında pek çok alanda iş birliği sağlamak hedefiyle kurulmuştur.” derken Bodrum Ticaret Odası’nın kurulabilecek muhtemel ticari iş birlikleri açısında çok faydalı olacağını düşündüklerini belirtti.

Başkan Kocadon, Bodrum’un ticaret potansiyelini arttırmak için her türlü katkıyı vermeye hazır olduklarını belirterek dış ticaret ürün çeşitliliğini de geliştirmek açısından bu iş birliklerini çok önemsediklerini vurguladı.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 14.08.2024 tarihinde yazdırılmıştır.