ŞAMPİYON BODRUM SPORU KUTLARIZ!

Bodrum Futbol Kulübü, 1. Lig Play -Off finalinde Yeni Adana Stadı'ndaki mücadelede Sakaryaspor'u 3-1 mağlup ederek play-off şampiyonu olup Süper Lig'e yükseldi. Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Efe, Meclis Üyesi Aydın Güven, Meslek Komite Üyeleri Caner Tuna ve Numan Balaban da Bodrumsporu Adana’da yalnız bırakmayarak takıma destek verdi.

“Birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece nice başarılara imza atacağız.”

Başarılarından dolayı Kulüp Başkanı Fikret Öztürk ve tüm futbolcuları tebrik eden Başkan Kocadon, “Bodrum’un adını her alanda önde görmek istiyoruz. Bodrumspor bugün bizi gururlandırarak adımızın Süper Lig’de yer almasını sağladı. Bugüne kadar kulübe destek vermiş herkesi, emek vermiş tüm sporcularımızı ve takımı kurulduğu günden bugüne yalnız bırakmayan Bodrum halkını ve Bodrum basınını canı gönülden tebrik ederim. Birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece daha nice başarılara imza atacağımıza eminim.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 16.07.2024 tarihinde yazdırılmıştır.