İYİ PARTİ HEYETİ İLE BODRUM GÜNDEME ALINDI

İyi Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, İyi Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber ve İyi Parti Kalkınma Politikaları Turizmden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun İyi Parti ilçe yönetimi ile birlikte Bodrum Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya, Meclis Üyeleri Toros Demirdöven, Altan Atilla ve 7 Nolu Meslek Komite Başkan Yardımcısı Bora Erkuş ile bir araya gelen İyi Parti heyeti ülke gündeminin yanı sıra Bodrum’un sorunlarına dair BODTO yönetimi ile istişare etti.

whatsapp-image-2023-09-11-at-14.21.24.jpg

Ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Metin Ergun ve beraberindeki heyete teşekkür eden Başkan Ersan ve Başkan Kocadon, Bodrum’un turizm kimliğini korumanın gerekliliğine dikkat çekerken herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğinin altını çizdi.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 27.07.2024 tarihinde yazdırılmıştır.