BODTO HEYETİNDEN 6.000 KM’LİK TÜRKİYE TURU

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Serttaş, Meclis Üyesi Ali Rıza Akdolu ile birlikte 6.000 km'lik bir motosiklet turu gerçekleştirdi. Bodrum'dan başlayan yolculuk Karadeniz bölgesinden geçerek, Güney Doğu Anadolu bölgesine kadar indi ve Akdeniz'e doğru devam etti. İş adamı Atilla Serttaş bu tur kapsamında kurumsal ziyaretler de gerçekleştirdiklerini belirtti.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ettiklerini söyleyen Serttaş, “Ülkemizin her yeri ayrı güzel ve yollarımız motosiklet turu için çok uygun, yol boyunca görülen doğal güzelliklerimiz de cabası. Gezimiz boyunda Karadeniz Bölgemizden sonra Ardahan, Kars, Ağrı, Van, Batman, Mardin, Şanlıurfa, Gaziantep rotasını izleyerek Akdeniz'e ve oradan da tekrar Bodrum'a ulaştık. Gezimiz sırasında Urfa Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Şanlıurfa Ticaret Odası Başkanı Halil Peltek'i de ziyaret ettik. Kendileri Odamız Meclis Üyelerini Urfa'ya davet etti. Biz de bundan memnuniyet duyduk. Ayrıca Urfa Belediyesi tarafında organize edilen Urfa İsot Festivali'ne katılma fırsatı yakaladık. Farklı coğrafyalardan öğrenecek çok şey var.” diyerek tüm macera sporu severleri böyle bir tur yapmaya davet etti.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 29.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.