ÜYELERİMİZ AİLELERİNE YÖNELİK EĞİTİM DESTEKLERİ

Odamız üye faydası sağlamak amaçlı kuruluşlarla protokol imzalamakta ve üye indirimi sağlanmasına aracı olmaktadır.

İzmir Ekonomi Üniversitesi ve KTO Karatay Üniversitesi'nde %15 İndirim Hakkı

BODTO üyelerinin birinci derece yakınları, İzmir Ekonomi Üniversitesi'ndeki eğitim ücretlerinde Bodrum Ticaret Sicili Memurluğuna kayıtlı olup aynı zamanda Bodrum Ticaret Odası üyesi olan gerçek kişilerin 1 derece yakınları ile tüzel kişi üyelerin temsil ve ilzama yetkili temsilcisi olup aynı zamanda son bir yıldan bu yana ortaklığı olan kişilerin 1. Derece yakınlarına  %15 indirim uygulanmaktadır.

Bodrum Ticaret Odası ayrıca, KTO Karatay Üniversitesi ile Ön Lisans ve Lisans Protokolü imzalamıştır. Protokol ile Bodrum Ticaret Odası Üyelerinden ve birinci derece yakınlarından Karatay Üniversitesi Lisans veya Ön Lisans programlarına kayıt hakkı elde edecek öğrencilerden kayıt yaptırmaları halinde öğrenim ücretinden %15 oranında destek bursu ve 8 eşit taksitte ödeme imkanı sağlayacaktır.

İlk ve Orta Öğretimde de Burs İmkanı

Üniversite özel indirimleri dışında Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı ve Bilfen Şirketler Grubu iştirakı ile Egebil Okulları Ve Bodrum Amerikan Kültür Koleji BODTO üyelerinin ve birinci derece yakınlarının (Türkiye kapsamında) eğitim ücretlerinde yıllık %20 indirim hakkı sağlarken, Özel Bodrum Küçük Şeyler Anaokulu ise Bodrum Ticaret Sicili Memurluğuna kayıtlı olup aynı zamanda Bodrum Ticaret Odası üyesi olan gerçek kişilerin 1. Derece kan hısımları ile tüzel kişi üyelerinin temsil ve ilzam yetkili temsilcisi olup aynı zamanda bir yıldan bu yana ortaklığı olan kişilerin 1. Derece kan hısımlarına KDV hariç %15 indirim uygulamaktadır.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 18.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.