TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Bodrum Ticaret Odası Meclisi, Temmuz ayı olağan toplantısı 26 Temmuz Perşembe günü Meclis Başkanı İlhan Ersan Yönetiminde gerçekleşti.

Meclisin gündemleri olan Temmuz faaliyet ve ziyaretleri hakkında Yönetim Kurulu Başkanının bilgilendirmesi, Haziran ayı mizanının tetkik ve müzakeresi, ve fiyat tarifesi isteyen firmaların görüşülmesinden sonra BODTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Bodrum Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya, Vakıf faaliyetleri hakkında Meclis Üyelerini bilgilendirdi.

BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan'a ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon'a plaket takdim eden Akkaya, “En büyük destekçimiz Bodrum Ticaret Odasıdır.” diyerek, BODTO'nun hem vakfın kuruluş aşamasında hem de daha sonraki faaliyetlerinde desteğini esirgemediğinin altını çizerek vakıf öğrencilerine verdikleri eğitimlerden bahsetti.

Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon da Vakıf Başkanı Akkaya'ya teşekkürlerini sunarken şunları kaydetti: “Yaptığınız sunum sayesinde vakıf hakkında Bodrum Ticaret Odası Meclisimizin farkındalığı arttı. İnsanların en hayırlısı en çok insana faydalı olanıdır diye düşünüyorum. Bu anlamda da Sağlık Vakfı Bodrumumuzun önemli kuruluşlarındandır.”.

Toplantı sonrasında Sağlık Vakfı'na giden BODTO Meclisi üyeleri yürütülen faaliyetler hakkında bilgi alarak vakıf eğitmenleri, çalışanları ve öğrencileriyle tanışma imkanı yakaladı.

1996 yılından buyana hizmet veren Bodrum Sağlık Vakfı, gerek fiziksel koşulları gerekse profesyonel kadrosu ile bu gün dünya standartlarında hizmet vermektedir. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen fizyoterapi ve kişisel gelişim hizmetlerinin yanısıra, engelli bireylerin bağımsız olarak yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak, kent donatılarının engellilere uygun hale getirilmesi için yerel yönetimlerle işbirliği içinde yeni projeler üretmek, ailelerin ve toplumun engellilik ve sorunları konusunda farkındalıklarını arttırmak, Engellilerimize ve engelli ailelerine meslek kazandırmak ve sosyal hayata dâhil olmalarını sağlamak amacı ile kurulan Bodrum Sağlık Vakfı; amacını gerçekleştirmek için yerelde, ulusal alanda ve uluslararası alanda ilgili sivil toplum örgütleri, kurum ve kuruluşlar ile işbirliği içinde çalışmaya büyük önem vermektedir.

Vakfı Zeyyat Mandalinci Cad. No: 80 Turgutreis Bodrum adresinde ziyaret edebilirsiniz.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 29.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.