BODRUM’DAN İHRACAT ADIM ADIM

Bodrum Ticaret Odası Güney Ege Kalkınma Ajansı'nın(GEKA) 2017 yılı Teknik Destek Programı kapsamındaki desteği ile ihracat eğitimleri ve danışmanlık faaliyetlerini kapsayan “Bodrum'dan İhracata Adım Adım” projesini tamamladı.

02 Şubat 2018 tarihinde GEKA ile imzalanan sözleşme sonrasında 24 Mart 2018 tarihinde başlayan eğitim ve danışmanlık faaliyetleri ile BODTO üyesi işletmelerin ihracat yapabilmesi için gereken bilgi desteği sağlandı.

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, “Eğitim sonrasında katılımcı üyelerimiz projenin oldukça verimli geçtiğini belirttiler. Bu da bizi oldukça mutlu etti. Odamız Bodrum'da ihracatı geliştirmek adına çalışmalara önümüzde dönemde de devam edecektir. Bodrum Ticaret Odası Güney Ege Kalkınma Ajansı ile 7. Projesini de başarıyla tamamladı. Güney Ege Kalkınma Ajansımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” diyerek görüşlerini dile getirdi.

25 işletmenin katılımı ile gerçekleşen eğitim programında ABİGEM Denizli eğitmenlerinden Hakan Akın tarafından “Dış Ticarette Müşteri Bulma-Pazar Arama ve Geliştirme, Dış Ticarette Satış, Lojistik ve Tedarik, Dış Ticarette Teslim Şekilleri, Dış Ticarette Ödeme Şekilleri, Örnek Uygulamalar” başlıklarında 42 saatlik programı ve 30 saatlik danışmanlık programı tamamlandı.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 19.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.