ÜYE İNDİRİMİ SAĞLAYAN YENİ KURULUŞLAR

Odamız üye faydası sağlamak amaçlı kuruluşlarla protokol imzalamakta ve üye indirimi sağlamaktadır.

Son dönemdeki anlaşmalarımız tüm üyelerimize duyurulur…

EĞİTİM KURUMLARI:

·        İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ (% 15 İNDİRİM):  BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kocadon ile İZTO Yönetim Kurulu ve İEÜ Mütevelli Heyet Başkanı Ekrem Demirtaş, Bodrumlu gençlere yönelik %15 indirim hakkı içeren bir protokol imzaladı. Protokol kapsamında BODTO üyelerinin birinci derece yakınları, İzmir Ekonomi Üniversitesi'ndeki eğitim ücretlerinde Bodrum Ticaret Sicili Memurluğuna kayıtlı olup aynı zamanda Bodrum Ticaret Odası üyesi olan gerçek kişilerin 1 derece yakınları ile tüzel kişi üyelerin temsil ve ilzama yetkili temsilcisi olup aynı zamanda son bir yıldan bu yana ortaklığı olan kişilerin 1. Derece yakınlarına  %15 indirim uygulanmaktadır.

·        KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ (%5 İNDİRİM): Bodrum Ticaret Odası, KTO Karatay Üniversitesi ile Ön Lisans ve Lisans Protokolü imzalamıştır. Protokol ile Bodrum Ticaret Odası Üyelerinden ve birinci derece yakınlarından Karatay Üniversitesi Lisans veya Ön Lisans programlarına kayıt hakkı elde edecek öğrencilerden kayıt yaptırmaları halinde öğrenim ücretinden %5 oranında destek bursu ve 8 eşit taksitte ödeme imkanı sağlayacaktır.

·        EGEBİL OKULLARI (%20 İNDİRİM): Bodrum Ticaret Odası ile Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı ve Bilfen Şirketler Grubu iştirakı ile EGEBİL Okulları arasında 6 Mart 2018 tarihinde protokol imzalandı. Protokol kapsamında BODTO çalışanlarının, üyelerinin birinci derece yakınlarının (Türkiye kapsamında) eğitim ücretlerinde yıllık %20 indirim hakkı kazandı.

·        BODRUM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ (%20 İNDİRİM): T.C. Bodrum Ticaret Odası ile Bodrum Amerikan Koleji arasında 05.07.2017 tarihinde protokol imzalandı. Anlaşma çerçevesinde Bodrum Ticaret Sicili Memurluğuna kayıtlı olup aynı zamanda Bodrum Ticaret Odası üyesi olan gerçek kişilerin 1 derece yakınları ile tüzel kişi üyelerin temsil ve ilzama yetkili temsilcisi olup aynı zamanda son bir yıldan bu yana ortaklığı olan kişilerin 1. Derece yakınlarına  %20 indirim uygulanmaktadır. İndirimden yararlanmak için kesin kayıt sırasında ya da en geç Ekim ayı sonuna kadar, gerekli evraklar ile Kolejin Mali İşler Müdürlüğü'ne vermesi gerekiyor. Üyelerimizin kayıt esnasında Oda Kayıt Belgelerini sunmaları gerekmektedir. Bu indirim öğrencilerin öğrenimine devam ettiği normal öğrenim süresi için geçerli olup yaz okulları ile uzayan öğrenim dönemlerini kapsamaz. Bodrum Ticaret Odası üyesi gerçek veya tüzel kişiler her bir üyelik için bir kere bu indirim hakkından istifade edebilir.

·        ÖZEL BODRUM KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU (%15 İNDİRİM): T.C. Bodrum Ticaret Odası ile Küçük Şeyler Anaokulu arasında 01.04.2017 tarihinde protokol imzalandı. Anlaşma çerçevesinde Bodrum Ticaret Sicili Memurluğuna kayıtlı olup aynı zamanda Bodrum Ticaret Odası üyesi olan gerçek kişilerin 1. Derece kan hısımları ile tüzel kişi üyelerinin temsil ve ilzam yetkili temsilcisi olup aynı zamanda bir yıldan bu yana ortaklığı olan kişilerin 1. Derece kan hısımlarına KDV Hariç %15 indirim uygulanmaktadır. Bodrum Ticaret Odası üyesi gerçek veya tüzel kişiler her bir üyelik için bir kere bu indirim hakkından istifade edebilir.

SAĞLIK KURULUŞLARI:

·        DENT GROUP (%20 İNDİRİM): Bodrum Ticaret Odası ile Dent Group arasında imzalanan protokole istinaden BODTO Çalışanı  ve Meslek Komitesi Üyelerinin 1. Derece yakını (anne, baba, eş, kardeş, çocuk), için  güncel liste fiyatları üzerinden nakit ödemelerde  %20 indirim uygulanmaktadır. DentGroup Bodrum Kliniği, Çırkan Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. No: 3/4 adresinde bulunmaktadır ve Pazartesi – Cuma 09.00 – 19.00 / Cumartesi 09.00 – 17.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Kliniğe gitmeden önce randevu alınarak bu sırada Oda üyesi olunduğunun bildirilmesi gerekiyor.

·        DENT HALİKARNAS BODRUM (%15 İNDİRİM): T.C. Bodrum Ticaret Odası ile Dent Halikarnas Özel Sağlık Hizmetleri Şirketi arasında 4 Ağustos Cuma günü protokol imzalandı. Anlaşma çerçevesinde BODTO çalışanlarının, Organ Üyelerinin ve Odaya kayıtlı üye firmaların sahipleri ile birinci derece yakınlarının kurumun üyesi olduklarını kimlik belgesi ile bildirmeleri durumunda muayene ve panoramik röntgen çekiminden ücretsiz faydalanabilecekleri ayrıca tedavi hizmetlerinde güncel liste fiyatları üzerinden  %15 indirim elde edecekleri açıklandı. Eğitim ve sağlık Dent Halikarnas Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Konacık Mahallesi, Atatürk Bulvarı 203 numarada, Pazartesi-Cumartesi günlerinde 09.00-20.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Kliniğe gitmeden önce randevu alınarak bu sırada Oda üyesi olunduğunun bildirilmesi gerekiyor.

·        MEDİCAL PARK İZMİR HASTANESİ (%20 İNDİRİM): T.C. Bodrum Ticaret Odası ile Medical Park İzmir Hastanesi arasında 27.03.2017 tarihinde protokol imzalandı. Anlaşma çerçevesinde Bodrum Ticaret Odası Personel, üye ve 1. Derece yakınlarına (anne, baba, kardeş, eş, çocuk dahil) hastalık veya kaza sonucu ortaya çıkan sağlıkla ilgili sorunları hakkında ayakta ve/veya yatarak teşhis ve tedavileri için gerekli her türlü tıbbi müdahaleyi yaparak hizmet vermesi için uygulanan indirim %20'dir (ilaç, yatak ücreti, tıbbı malzeme bedeli ve konsulttan hekim, staf hekim ücretlerinde özel sigorta katılım payı hariç).  Sigorta güvencesini kullanan Bodrum Ticaret Odası Personel, üye ve 1. Derece yakınlarında hastalanan alınan fark üzerinden %10 (doğum paketleri, ilaç malzeme ve özel sigorta katılım payı hariç) indirim uygulanır. Medical Park İzmir Hastanesi checkup panellerinde ise %10 indirim uygulanmaktadır.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 28.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.