BODTO’DAN BİR PROJE DAHA

Güney Ege Kalkınma Ajansının Güney Ege Bölge Planı vizyonu çerçevesinde; bölgemizdeki kurumsal ve yerel kapasiteyi geliştirme odaklı faaliyetlere destek sağlamak amacıyla başlatılan 2017 yılı Teknik Destek Programı kapsamında “BODRUM'DAN İHRACATA ADIM ADIM” projesiyle başvuru yapan Bodrum Ticaret Odası destek almaya hak kazandı.

30 Ocak 2018 Salı günü Ajans ile imzalanan sözleşme sonrasında Şubat ayında faaliyetlerine başlanacak proje ile Bodrum Ticaret Odası üyelerinden belirlenecek 25 firmanın ihracata başlaması, devam ettirmesi gibi konularda eğitim ve birebir çalışma fırsatı sunulacaktır. Üyelerimizin yurtdışı pazarına açılması, rekabet gücünün arttırması gibi olanakların altyapısını hazırlama fırsata bulacağı bu eğitim ile Bodrumlu üreticiler, imalatçılar ihracata adım atacaktır.

Bodrum Ticaret Odası'nın üyeleri için hazırladığı bu proje ile ihracat potansiyeli olan işletmelerin eğitim ve danışmanlık faaliyeti ile ihracata adım atmaları sağlanacaktır.

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon; “Aydın-Muğla ve Denizli illerimizin kalkınmasına ve gelişmesine öncülük eden Ajansımızla yürüteceğimiz bu 6.projemiz. Kurum ve kuruluşların kamu kaynaklarını kullanarak projelerini gerçekleştirmesinin oldukça önemli olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle Teknik destek programı ile Odamız üyelerine daha kapsamlı bir eğitim ve danışmanlık hizmeti sunacağız. Eğitimler sonrasında firmalarımızın ihracat yapabilmesini amaçlıyoruz.” diyerek görüşlerini dile getirdi.

Eğitim içerikleri ve kayıtlar için BODTO web sayfasından bilgi edinebilirsiniz.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 28.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.