YENİ BİNAMIZDA ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

25 Kasım Cumartesi günü Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz GÜRAL, Yönetim Kurlu Başkan Vekili Mehmet Ali AKBARLAK, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin YONTUCU, Meclis Kâtip Üyesi Coşkun YILDIZ ve Meclis Üyeleri Muharrem FİLİZ, Aziz CİVAN, Önder ZORBA ile beraberlerindeki heyet Odamız Meclis Başkanı İlhan ERSAN ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar KOCADON'U makamlarında ziyaret etti.

Menemen Ticaret Odası heyetine Yeni Hizmet binamızı gezdiren ve Bodrum'un ticari yapısını anlatan BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon Oda ve Borsaların birlik beraberlik içinde hareket etmesi gerektiğine dikkati çekerek, “Menemen Ticaret Odamız bizi ziyaretleriyle çok mutlu ettiler. Yeni binamızla bir getirdiğimiz yenilikleri ve projelerimizi kendileriyle konuşma fırsatı bulduk. Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz GÜRAL ve beraberindeki heyete ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Hafta sonunda da KOSGEB Girişimcilik eğitimleriyle hizmete devam eden Odamızın birimlerini tek tek gezen Menemen Ticaret Odası Heyeti Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanlarının misafirperverliklerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Yaklaşık 2 saat Odamızda kalan heyet ile karşılıklı hediyeler sunuldu.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 28.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.