ODAMIZIN TANITIMA DESTEĞİ SÜRÜYOR
Bodrum Ticaret Odası'nın Yönetim Kurulunda bulunduğu ve desteklediği Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) 2017/2018 fuar katılımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda 06-08 Kasım 2017 tarihleri arasında Londra World Travel Market Turizm Fuarına katılan BOTAV, turizm profesyonelleriyle bir dizi toplantı gerçekleştirdi.
Londra WTM Turizm fuarına Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı Genel Sekreteri Cemil Bayraktar, TAV Havalimanları Holding Satış ve Pazarlama Koordinatörü Serkan Karahatay, BOYTAV Yönetim Kurulu Üyeleri katıldılar.
Fuarda yapılan görüşmeler sonucunda ise 2018 yılında JET2 Tur Operatörü tarafından Manchester ve Leeds şehirlerine ilaveten Birmingham, Glasgow, East Midlands, Newcastle, London Stansted'den Bodrum'a direk uçuşlar gerçekleştirileceği bildirildi. Uçuşların Mayıs ayında haftada 5 uçuşla başlayıp yüksek sezonda 10 uçuşa çıkarak 30 Ekim'e kadar devam edeceği belirtildi. JET2 Tur Operatörü tarafından 2017 yılında gerçekleştirilen uçuşlarda 32.000 olan koltuk kapasitesinin 2018 yılında 93.400'e çıkarıldığı da verilen bilgiler arasında.
BOTAV'ın katıldığı tüm fuarları desteklediklerini belirten BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, “Bodrum standları hepimizin, Bodrumlu tüm kurum/kuruluşların ve firmaların bu bilinçle tanıtım çalışmalarına katkı vermesi gerekir. Krizler birlikle aşılır, 2016 yaz sezonundaki talihsiz olayları 2017 yılında bir nebze olsun aştık. Hep birlikte el ele vererek 2018 yazına en iyi şekilde hazırlanmalıyız.” dedi.
https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 29.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.