YENİ HİZMET BİNAMIZI SANATLA AÇTIK

Bodrum Mavi Dergimiz yayın hayatına başladığı 2005 yılından beri sanat konusunda Yarımadanın nabzını tutmaya ve sanatı desteklemeye devam etmektedir. Ressam Devrim Erbil'in de dediği gibi bir can damarı olarak gören Bodrum Ticaret Odamız ticaretin şekillenmesi için sanata olan gereksinimin ve sanatın toplumları birleştirici gücünün farkında olarak bu konuda çalışmalarını arttırarak sürdürmektedir.

Bodrum Ticaret Odamız bölgeye örnek olmak adına, ilklerin Odası olarak, 24 Eylül 2017 tarihinde yeni bina açılışını Prof. Ressam Devrim Erbil'in eşsiz eserlerinin yer aldığı “Şiirsel Soyutlamalar” sergisi ile yaparak Bodrum'da ilk defa bir kamu binasının sanatsal sergiyle açılmasına öncü olmuştur. Açılışta sergi ile birlikte Bodrum'un en etkin derneklerinden Karsanat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ödüllü Sanatçı Mezzosoprano Esen Demirci ile Piyanist Nihan Altığ Simpson konser vererek Odamıza destek vermişlerdir.

12. yılımızda ve 85. sayımıza ulaştığımız Mavi Dergimizde dosya haberimizde yeni binamız hakkında sizi daha da bilgilendirmek ve açılışımız hakkında fotoğrafları sizlerle paylaşmak istedik. Ayrıca bu sayımızda Sanatçı Devrim Erbil ile gerçekleştirdiğimiz çok özel röportajımızı sizlerle paylaşıyoruz. Esen Demirci'nin özgeçmiş bilgilerini, Karsanat Derneği'nin bugüne kadar Bodrum'a sağladığı sanatsal katkıyı da okuyabileceğiniz kültür sanat bölümümüzü ise dosya haberimizi destekler nitelikte hazırladık. Keyifli okumalar dileriz, sağlıkla ve sanatla kalın.

Mavi Dergimizi okumak için tıklayınız.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 29.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.