VALİ ESENGÜL CİVELEK BODRUM’DA

13.06.2017 tarih ve 2017/10458 sayılı Bakanlar Kurulu kararıyla Muğla Valisi olarak atanarak 30.06.2017 tarihinde Muğla Valiliği görevine başlayan Esengül Civelek, 19 Temmuz 2017 Çarşamba günü bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Bodrum'a geldi.

Muğla Valisi Esengül Civelek ilk ziyaretinde Bodrum Kaymakamı, Bodrum Belediye Başkanı, Bodrum'da görev yapan kurum amirleri, muhtarlar, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile bir toplantı gerçekleşti. Bodrum Ticaret Odası'nı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon toplantıya katıldı. Bodrum'da tüm temsilciler ve yetkililer görev alanları çerçevesinde bilgilendirme yaptı.

Vali Sayın Esengül Civelek ardından Bodrum Ticaret Odası'nı ziyaret etti. Ziyarette Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, Yönetim Kurulu Başkan Yard. Mehmet Ayaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Deniz Eyinç, A. Atilla Serttaş, Erdem Ağan, Genel Sekreter Prof.Dr.Fuat Önder hazır bulundu.

Bodrum Ticaret Odası, Muğla Valisi Esengül Civelek'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken; birlikte işbirliğinde Bodrum için çalışma isteğinde ve arzusunda olduğunu belirtti.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, “Sayın Valimiz yeni görevinizde öncelikle size başarılar diliyoruz, Bodrum Ticaret Odası 1977 yılından bu yana Bodrumlu tüccarlar için çalışan, Bodrum ekonomisinin aktörlerini buluşturan önemli bir kurumdur. Başta turizm olmak üzere, kadın, çevre, eğitim, ar-ge, yat imalatı ve mavi yolculuk konularında pek çok faaliyetimiz var. Bu nedenle de TOBB Akreditasyon Sistemi içinde en yüksek puanla akredite olan Ticaret Odasıyız. Bu da Odamız faaliyetlerinin dünya standartlarında olduğunu gösteriyor.” diyerek Oda faaliyetlerini paylaştı.

Özellikle kadın girişimcilere yönelik yönetici eğitimleri için BODTO'yu özel olarak tebrik eden Vali Civelek, Bodrum Ticaret Odası'nı bu istekli ve faydalı çalışmalarından dolayı kutlarken, birlikte güzel çalışmalar yürüteceklerine inandığını söyledi. İyi dilek ve temennilerle ziyaret son buldu.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 25.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.