BODRUM HEYETİ VALİ CİVELEK’İ ZİYARET ETTİ

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S.Kocadon, Bodrum Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı, Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, TÜRSAB Bodrum BYK Başkanı Sevinç Gökbel, Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz, Bodrum Otelciler Derneği Başkanı H. Halil Özyurt, Bodrum Spor Kulübü Başkanı Rıza Karakaya Muğla Valisi Esengül Civelek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

12 Temmuz 2017 Çarşamba günü gerçekleşen ziyarette Bodrum heyeti Bodrumluluk bilinciyle hareket ettiklerini göstermek amacıyla Sayın Muğla Valisi Esengül Civelek ile Bodrum'u konuştu.

Heyet ziyarette temsilcisi oldukları odaların ve derneklerin yürüttükleri faaliyetler hakkında Vali Civelek'e bilgiler aktararak, görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, “Bu güne kadar görev yapan tüm Valilerimiz ile birlikte güzel işler yaptık. Sizinle de Bodrum ve İlimiz için birlikte çalışarak faydalı olacağımıza inanıyorum. Bodrum, diğer ilçelerden farklı bir bölge bu nedenle kısa sürede siz de Bodrum'un hem kültürel hem de ekonomik yapısını anlayacaksınız. Bodrum Ticaret Odası olarak her türlü işbirliği için istekli olduğumuzun bir kez daha altını çizmek istiyorum.” diyerek oda faaliyetlerini ve Bodrum'un ekonomik durumu ile ilgili sayısal verileri paylaştı.

Nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür eden Vali Civelek, Bodrum'un turizmde marka kent olduğu ve Bodrum'un daha da gelişmesi için Ticaret ve Sanayi Odaları ve diğer kuruluşlarla işbirliği içerisinde çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 19.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.