BODTO HİZMET BİNASI MOBİLYA ALIMI DEĞERLENDİRME SÜRECİ

BODTO Yeni Hizmet Binası Mobilya Alım İhalesi kapsamında 04 Mayıs 2017 Perşembe günü başlayan teklif süreci 12 Mayıs 2017 Cuma günü firmaların teklif sunmasıyla son buldu.

Bu çerçevede 16 Mayıs 2017 Salı günü Bodrum Ticaret Odası'nda gerçekleşen teklif açma toplantısına teklif veren 8 firma katıldı.

Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, Yönetim Kurulu Başkan yardımcıları İbrahim Akkaya ve Mehmet Ayaz ile Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Eyinç katıldı.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, 10 firmanın şartname aldığını, bunlardan 8 firmanın ise teklif verdiğini, teklif veren tüm işletmelere katkılarından dolayı teşekkür ederken, gelinen süreçte Bodrum'a yakışan bir binanın, üyelerine daha iyi standartlarda hizmet vermek amacıyla tüm hızıyla tamamlanması için çalıştıklarını söyledi.

Verilen teklifler, teknik değerlendirmeye alınacak olup, gerekli incelemeden sonra sonuçlanacaktır.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 29.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.