BODRUM SAĞLIK VAKFI YENİ BAŞKANINDAN ZİYARET

Bodrum'un önde gelen sivil toplum kuruluşlarından Bodrum Sağlık Vakfı, 31 Mart Cuma günü Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon'u makamında ziyaret etti. Bodrum Sağlık Vakfı'nın 9. Olağan Genel Kurul toplantısında Yönetim Kurulu Başkanı seçilen İbrahim Akkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ülker İnan, Yılmaz Algül, İlknur Özer ve  Begonvil Rehabilitasyon Merkezi Kurum Müdürü İlknur Şengül'ün katıldığı görüşmede Sağlık Vakfının yeni dönem çalışmaları için birlikte hareket edilmesi kararı alındı. Görüşmenin ardından İbrahim Akkaya tarafından Sağlık Vakfının hediyesi takdim edilirken Mahmut S. Kocadon yeni görev döneminde Sağlık Vakfı Yönetim Kuruluna başarı temennisinde bulundu.

21 yıldan beri hizmet vermeye devam eden Bodrum Sağlık Vakfı, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen fizyoterapi ve kişisel gelişim hizmetlerinin yanı sıra, engelli bireylerin bağımsız olarak yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak, kent donatılarının engellilere uygun hale getirilmesi için yeni projeler üretmek, ailelerin ve toplumun engellilik ve sorunları konusunda farkındalıklarını arttırmak amacı ile Bodrum'a hizmet vermektedir.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 28.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.