BODTO SANATA DESTEĞE DEVAM EDİYOR

Doğuş Grubu CEO'su Hüsnü Akhan ve Pozitif firması yetkilileri, 7 Aralık Çarşamba günü T.C. Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon'u makamlarında ziyaret etti. Alternatif turizm konusunda festivallerin önemini vurgulayarak yıl boyu kültür&sanat etkinliklerini destekleyen BODTO Yönetimi, Doğuş Grubu tarafından organize edilen D-Marin Klasik Müzik Festivali gibi kaliteli etkinliklerin artması gerektiğine dikkat çekti.

Yerel Yönetimlerden Ortak ses: “Bodrum Müzikle Güzel”

Festivalin daha geniş kitlelere duyurulmasını sağlamak ve Bodrum'u festival ile daha da bütünleştirmek amacıyla BODTO ziyareti sonrasında 14 Aralık Çarşamba günü Bodrum Belediye Başkanlığında bir toplantı daha düzenlendi. Toplantıya Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocadon, T.C. Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel, Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Halil Özyurt,  Bodrum Kent Konseyi Başkanı Mustafa Demiröz ile Kent Konseyi Kültür Sanat Meclisi Yetkilisi Rezzan Şebin, Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri, Bodrum Tanıtma Vakfı Genel Sekreteri Cemil Bayraktar, Doğuş Holding yetkilileri Oytun Bozkır ve Cansu Dizdar Karahan ile Pozitif firması yetkilileri Banu Tunçağ, Umut İplikoğlu, Canan Zehir ve Ş. Gözde Sıvışoğlu katıldı.

Toplantıda, Uluslararası D-Marin Klasik Müzik Festivali'nin sanatsal programlamasını ve planlamasını yapan Pozitif firmasının yetkilileri ile festivali düzenleyen Doğuş Grubu'nun yetkilileri, festival hakkında bilgiler verdi.

Toplantı sonunda festivalle ilgili bir komite kurularak çalışmaların bu komite tarafından yürütülmesine karar verildi.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 20.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.