RUSYA KÜLTÜR GÜNLERİ TOPLANTISI
21.09.2018 15:03

Bu yıl 19-20 Ekim tarihleri arasında Bodrum Belediyesi, Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) ve Bodrum.Com.Ru işbirliği ile 4. Kez yapılacak olan Rusça Konuşan Ülkeler Kültür Günleri için düzenleme kurulu 20 Eylül Perşembe günü Odamızda toplantı yaptı.

Toplantıya İl Kültür ve Turizm Müdürü Aydın Durdu, Bodrum Ticaret Odası Meclis Üyesi Toros Demirdöven, DTO Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç, BOTAV Genel Sekreteri Cemil Bayraktar, BODER Başkan Yardımcısı Melih Alemdar, Bodrum Belediyesi Kültür Sosyal İşler Koordinatörü Melek Hastürk, Bodrum.com.ru İş Geliştirme Müdürü Igor Pasinchuk, ofis sorumlusu Maria Isiemina, Bodrum Turizm ve Danışma Bürosu görevlisi Fatma Handan Karadeniz katıldı.

Bodrum turizm sezonunun da gündeme alındığı ve turist sayılarının konuşulduğu görüşmeden çıkan ortak karar bu yıl büyük artış gösteren Rus turist sayısının daha da yükselmesini sağlamak için çalışmalar yapmak ve Bodrum Yat İmalat Sektörünün Rusya'da tanıtım faaliyetlerini arttırmak oldu. Bu anlamda Rusça Konuşan Ülkeler Kültür Günleri'ne büyük tur operatörlerinin de davet edilmesi kararlaştırıldı.

Toplantı kültür günleri için iş dağılımı yapılmasıyla sonlanırken düzenleme komitesi etkinliklerin