SPORUN TURİZM İÇİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKİLDİ
21.09.2018 11:11

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, ve Türkiye Yüzme Federasyonu Eski Başkanı Selçuk Demirel 20 Eylül Perşembe günü BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon'u ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Üyemiz Deniz Eyinç'in de yer aldığı ziyarette, sporun alternatif turizm için öneminin gündeme alındığı görüşmede BODTO Başkanı Kocadon, Bodrum Leleg Yolu, Bodrum Cup, Tirhandil Cup, Aquamaster Yüzme Yarışları, Rally Halicarnassos, Golf turnuvaları vb. spor projelerine dikkat çekerek, “12 ay turizme ulaşmak için Yarımadamızın iklim özelliklerinden faydalanmalı spora ne kadar elverişli olduğunun farkına varmalıyız. Ayrıca turizmcilerimiz bu imkânların farkında olup bunu pazarlamalılar.” şeklinde konuştu.

BODTO Başkanı Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü'ne ve Türkiye Yüzme Federasyonu Eski Başkanı'na ziyaretleri için teşekkürlerini sundu.