MİTSO - BODTO TURİZM SEZONUNDAN MEMNUN
18.09.2018 10:18

MİTSO'da bir araya gelen Reşit Özer ve Mahmut Serdar Kocadon, gelecek yılın turizmi için umutlu konuştular. Her iki başkan da gelecek yılın hazırlıklarının şimdiden başlaması gerektiğini vurguladılar.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası ile Bodrum Ticaret Odası, bu yılın turizm sezonundan memnunlar. Her iki Oda başkanı bu yıl turizm sezonunun beklenenin üzerinde verimli geçtiğini belirterek gelecek yıl için daha çok tanıtım yapılmasını istiyorlar.

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'i ziyaret etti. Ziyaret sırasında turizm sezonunun değerlendiren Oda başkanları bu yılın turizm sezonunun beklenin de üstünde verimli geçtiğini belirtiler ve "Bu yıl turizmde yaşanan hareketlenme bizi yanıltmamalı. Gelecek yıl için şimdiden tanıtıma başlamalıyız. Bu yıl turist geldi, nasıl olsa gelecek yıl da gelir, diye düşünmemeliyiz. Türkiye'deki ekonomik gelişmeleri turizm açısından bir fırsata çevirebiliriz" diye görüş bildirdiler.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon "Bodrum olarak bu yılki turizmden memnunuz. Fakat gelecek yıl için hazırlıklara şimdiden başlamamız gerekiyor" derken MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de "Bodrum'da turizmin hareketlenmesi Milas'a da yansıyor. Milas'ı da doğrudan etkiliyor. Önümüzdeki süreç çok önemli. Ülkedeki ekonomik durum belki bize yeni fırsatlar yaratabilir. Bunun için hazırlıklı olmalıyız. Biz de Milas'ta kültür turizminin gelişmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gelecek yıl bölgemiz turizmi için güzel gelişmeler olacağını umuyoruz" dedi.