TEKNOPARK YÖNETİM KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
12.09.2018 13:42

Muğla Teknoloji Geliştirme Bölgesi (Teknopark) 2018 Yılı Dördüncü Yönetim Kurulu Toplantısı Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya; Vali Esengül Civelek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, Teknopark Genel Müdürü Filiz Öner ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Toplantı, Muğla Teknoloji Geliştirme Bölgesi'ne ait İdare Binası, Ar-Ge Binası, Kuluçka Merkezi ve Alt Yapı İnşaatlarına ilişkin yapılan bilgilendirme sunumunun ardından yönetim kurulunun önümüzdeki süreçte yürütülecek faaliyetler hakkında bilgilendirilmesi ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasıyla sona erdi.